soooool

Idag har jag jobbat hela dagen, igårjobbade jag på eftermiddagen, imorgon ska jag jobba hela dagen. Min helg har/kommer med andra ord gå ut på att jobba, men det gör inte mig någonting för jag trivs så bra. Dock efter dagens resa är jag kräftliknanderöd i ansiktet (ovanligt), på överarmarna och vid halsen. Har allmänt ont i huvudet nu och vaknade nyss upp efter att sovit 3 timmar. Haha, när jag vaknade trodde jag klockan var 5 i tio på morgonen, alltså att jag missat båten, upp som ett spjut ur soffan, sprang runt i hela lägenheten och letade mobilen, sen när jag väl hittade den så såg jag att det var kvällstid, så det kan bli..


Nu börjar det bli dags att somna in igen känner jag.


Just ja, hamnade i tidningen också, INTE najs...

God natt


orientering

Idag var det tänkt att vi skulle ta igen orienteringsdagen dom andra hade för två veckor sen. Jag och Karin satt oss på cykeln i duggregnet och cyklade ute till Stensätra. När vi kom dit och började leta efter första kontrollen började det spöregnet, det verkligen öste ner, och då hade vi alla 8 kontroller kvar. Efter ett litet tag hittade vi i alla fall första piprensaren ( ja, våra kontroller var piprensare i olika färger...) Regnet lugnade sig efter ett tag, men marken var fortfarande blöt, så i när vi letade efter 2:a började det plaska i skorna rejält, myyyyys! Resten av orienteringen gick åt h-vete, vi hittade bara en kontroll till, även fast vi letade som galningar efter de fem första. Vi höll på i över 1 ½ timme sen gav vi upp. Piprensare?! Irriterade över allting var vi tvungna att sätta oss på cykeln och cykla tillbaka hela långa vägen till skolan igen, inte kul...

Skulle egentligen ut och springa idag, men jag tror att mina ben ska få vila så tar jag det på söndag istället.

Jakob ringde nyss och sa att turen är framflyttad till 6 imorgon vilket betyder att jag har en extra timme på mig än vad det sades igår, hinner jag kanske köpa de nya kläderna jag spanat in :)

Nu ska jag städa undan lite på rummet, slipper mamma dö när hon går in här.

Tack och hej!

jobb

Min först dag gick super! Okej, lite trött och ont i händerna efter allt torkande av disken, men väl värt det. Fredag, lördag och söndag är även dem uppbokade för jobb! Hoppas jag inte har nåt inplanerat..  Nu ska jag sova! Godnatt

desperata hemmafruar

5 minuter kvar till desperate housewives, kom nyss ut ur duschen efter löpning i hemlingby. Imorgon blir det skola = plugg, sen på kvällen börjar jag mitt jobb, första turen, yeeees! Ringde upp herr S och det visade sig att jag hade rätt om numret som ringde igår, det var han. Så imorgon blir vår första officiella jobbdag tillsammans, haha  :) Får väl se hur det går, är lite smånervös.

Nej dags att börja klä på sig, tack och hej!

studiedag

Har inte gått i skolan sen fredagen den 15 maj, alltså 10 dagar sen. Och det bästa av allt är att jag inte skolkat. Sthlm måndag tisdag förra veckan, sen ledig onsdag - fredag och studiedag idag. Just det, vi kan också ha studiedagar på vår skola! HA. Det känns som om sommarlovet redan börjar för mig och jag har absolut ingen lust att gå tillbaka imorgon och skriva kemiprov. Jag tror att jag är allergisk eller nåt som mina kemiböcker, för varje gång jag öppnar dom får jag huvudvärk...

Dagen med stort D har spenderats väl och jag tycker jag har utnyttjat tiden väl. I morse cyklade jag och Jessica till valbo i det fina vädret, i motvind med solen i fejset cyklade vi och pratade den långa vägen ut. Trippade runt där ett tag, skulle titta på skor, men på grund av mina breda fötter finns det inga skor som jag vill ha som passar, däremot hittade Jessica ett par riktiga godingar ;) Jag däremot hittade massa kläder som jag dock lät bli att köpa, utan tänkte titta lite på stan imorgon. Vägen hem gick lättare att cykla dock och sedan bar det ivä till läkaren för sista sprutan av mitt vaccin. Gjorde ondare än de tidigare gångerna, men nu är det i alla fall färdigt. Så nu sitter jag här med mina kemiböcker och har huvudvärk, great!

Nu blev det ett långt och drygt inlägg, men det börjar bli dags att återgå till pluggandet.

Tack och hej!

dagen

Hela långa dagen har spenderats inomhus. Det enda vettiga jag gjort är att diska, sen har jag suttit och spelat massa spel på internet och sjungit falskt till Bryan Adams "Heaven" och Flashdance " What a feeling". Borde egentligen öppnat kemiböckerna med tanke på att det är prov på tisdag, men jag pallar inte. Vet inte om det är värt att göra det för ett VG, dock känns det inte speciellt bra att få G i en till kurs då jag förmodligen kommer att få det i matte också... Men jag tror jag måste börja tänka om, eller "dom" har sagt åt mig att inte ha för höga krav på mig själv, så det kanske borde bli dags att acceptera ett G helt enkelt, för så farligt kan det väl inte vara?

Nu ska jag nog lägga mig och titta på TV.

Imorgon blir det löpning, längtar faktiskt. Hoppas jag slipper det onda i benen, men det brukar ju försvinna efter 1 km eller så.

Ciao.

Nytt

okej, en ny start, ett nytt försök.

har nyss umgåtts med flickorna, vilket var alldeles för längesen nu. Hyrde film och köpte godis, dock blev det mer prat än filmtittande, men det gör inte mig någonting.

just för tillfället känner jag mig rätt ensam nu när dom åkt hem. hela lägenheten för mig själv, låter ganska kul men jag kan lova att det inte är det. nu vill jag bara ringa ett samtal till nån jag kan prata med i evigheter om allt och ingenting, men jag har ingen sån person, tyvärr.

imorgon blir det städning och pluggning, kvällen blir nog ganska trist då ingenting är inplanerat, men det är inge kul när det är en vecka kvar till studiebidrag och man redan är pank. kunde blivit krogen med S & Co men bankkortet skriker redan.

nu börjar det bli sovdags, godnatt

M

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0