You don't know what you got till you're missing it

 

Den här veckan är man ledig, eller ska vara. Har lovat att jobba åt Jakob torsdag o  fredag, men resten är jag ledig. Så skönt! Dagen har spenderats nere i city där jag inhandlade underkläder. Nu tänkte jag börja städa rummet, sen imorgon blir det först optikern, sen Rusta och inhandla en resväska till China (snart så!) och sist Limön. Den här veckan är sista veckan jag är ledig på sommarlovet, fy vad deprimerande. Det blir till att njuta av den här veckan då! Vädret kommer nog inte vara det bästa, men man kan ju alltid hoppas på underverk.

Ciao


Tripp, trapp, trull

Har haft en überbra helg. Okej, gårdagen på jobbet var inte nå jätterolig men sen så efter många och långa diskussioner lyckades jag få ut Jakob till Limön och trubadurkvällen! Kanske hur roligt som helst :) Skadade loss på dansgolvet som bestod av folk från kanske 5 upp till 65+.

Vid ca 2 var vi på väg ner till stugan, eftersom att vi skulle jobba idag. Vi fick även en tredje rumskamrat med oss ner. Haha, Niklas den go´biten :D Det hela slutade med att vi somnade på loftet alla tre vid halv 4, sen väckte idioten mig och Jakob halv 6 igen, så jag kan säga att jag inte är pigg idag. Men nu är arbetsdagen över, jag är hemma och jag lever. Innan jag lagar iordning maten till mig själv ska jag cykla iväg till Hemköp och köpa mat åt missen!

Ciao!

regn, regn och åter... regn

De senaste dagarna har jag hunnit med mycket. Suttit och tittat på dykare som jobbat med att få bort 15 m vajer + massa annat skit från båtens propeller, sleepover med Jakob på båten, tokkörning med fyrhjulingen på Limön och idag en städdag på båten. Eftersom det var omöjligt för oss att gå ut till Limön idag så städade vi, och oj vad vi städade. Det blev nästan en helt ny båt :) Fick gå hem tidigare också kanske hur skönt som helst, och det behövdes.

Det största problemet jag har just för tillfället är hur jag ska ta mig ut till Limön på lördagkväll. Det är quiz där ute med massa roligt folk och dom ville att vi skulle ta oss ut dit efter jobbet. Så nu måste jag försöka fjäska åt oss en hämtning och avlämning lördag /söndag. Hämtningen är nog inga större problem, däremot tror jag ingen vill sätta sig och skjutsa in oss en söndagmorgon klockan 8, då många förmodligen är lite bakfulla... Så vi får se hur det här slutar, skulle i alla fall hemskt gärna åka ut dit, men jag tror inte min käre vän är lika sugen.

Nu ska jag plocka lite på rummet, SEE YA!

Trevlig kväll

Dagen har spenderats på ön med bingo och trevligt folk. Eftermiddagen tillbringades med Jakob och senare kom Amanda. Skulle titta på film, men hade inte ro i kroppen så det blev mest prat och vattna lite blommor. Imorgon ska jag åka till igen, sen på fredag blir det Harnäs med hela gänget.

Just ja, stötte på en vääääldigt snygg kille idag som är en kändis från gamla Lillhagen, tänker inte nämna några namn men han har blond, börjar på bokstaven J och har världens finaste leende! Haha, ibland är livet alltför underbart :)

HÖÖÖRS


RSS 2.0